Top 100 Young Professionals

De Best Young Professionals Top 100 is een competitie voor WO afgestudeerde starters vanuit alle branches.

Bekijk de resultaten uit 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016.

Hoe meet je succes?

Om een Top 100 samen te stellen van de allerbeste starters die er in Nederland rondlopen hebben we samen met een gerenommeerd adviesbureau een enquête uitgedacht. In de vragenlijst werden de kandidaten ondervraagd over hun prestaties tijdens hun studietijd en hun loopbaan. De enquête is nu gesloten.
Op basis van de vragenlijst is er een voorlopige ranking. Bij het samenstellen van deze ranking hielden we rekening met de verschillende branches en de hoeveelheid werkervaring van de kandidaten: voor iemand die al vier jaar werkt is een promotie bijvoorbeeld minder opmerkelijk dan voor iemand die pas net aan de slag is.

Interview

Op basis van de vragenlijst is er zo gezegd een voorlopige ranking vastgesteld. De 15 veelbelovende starters die de meeste punten hebben weten te behalen worden uitgenodigd voor een interview. Na die gesprekken worden ook de topposities ingevuld en hebben we een definitieve Top 100.

Indicatoren van de vragenlijst

  • Studieperformance
  • Zelfontplooiing tijdens de studie
  • Huidige werkgever
  • Huidige baan
  • Carrière-ontwikkeling
  • Carrière succes

Finale

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens een exclusief finale diner op 13 juli. Sta je in de top tien dan word je samen met je werkgever hiervoor uitgenodigd. Op de avond zelf krijg je te horen op welke plek je bent geëindigd en of je naar huis gaat met de hoofdprijs.

Meer informatie nodig? Mail dan naar top100@memory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *