Top 100 Young Professionals

De Best Young Professionals Top 100 is een competitie voor WO afgestudeerde starters vanuit alle branches.

Bekijk de resultaten uit 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016.

Hoe meet je succes?

Om een Top 100 samen te stellen van de allerbeste starters die er in Nederland rondlopen hebben we samen met een gerenommeerd adviesbureau een enquête uitgedacht. In de vragenlijst werden de kandidaten ondervraagd over hun prestaties tijdens hun studietijd en hun loopbaan. De enquête kon tot 18 april ingevuld worden, en is nu gesloten.
Op basis van de vragenlijst is er een voorlopige ranking. Bij het samenstellen van deze ranking hielden we rekening met de verschillende branches en de hoeveelheid werkervaring van de kandidaten: voor iemand die al vier jaar werkt is een promotie bijvoorbeeld minder opmerkelijk dan voor iemand die pas net aan de slag is.

Interview

Op basis van de vragenlijst is er zo gezegd een voorlopige ranking vastgesteld. De 15 veelbelovende starters die de meeste punten hebben weten te behalen werden uitgenodigd voor een interview met Arne van der Wal, een ervaren journalist die aan de basis stond van de Quote 500 en mede-oprichter is van het platform voor onderzoeksjournalistiek Follow the Money. Na die gesprekken werden ook de topposities ingevuld en hebben we een definitieve Top 100.

Indicatoren van de vragenlijst

  • Studieperformance
  • Zelfontplooiing tijdens de studie
  • Huidige werkgever
  • Huidige baan
  • Carrière-ontwikkeling
  • Carrière succes

Finale

De uitslag is bekend gemaakt tijdens een exclusief finale diner op 30 juni. De nummer één, Javier Santiago heeft een waardecheque van WE Fashion t.w.v. € 400,= gewonnen.

Meer informatie nodig? Mail dan naar top100@memory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *