Guillette van Grinsven (Houthoff Buruma) uitgeroepen tot Best Young Professional Law 2016

PERSBERICHT
Bekendmaking Best Young Professionals Law 2016
Amsterdam, 30 juni 2016

Guillette van Grinsven (28 jaar) heeft de strijd gewonnen om de titel Best Young Professional Law 2016. Daarmee verslaat deze advocaat bij Houthoff Buruma vele andere jonge toptalenten die werkzaam zijn binnen de juridische sector. De volledige Top 50 zal vandaag worden gepubliceerd in Memory Magazine en zal tevens verschijnen op www.bestyoungprofessionals.nl. De Memory Group organiseert deze competitie voor de zesde achtereenvolgende keer.
Groepsfoto Best Young Professionals Law 2016

Foto: Christiaan Krouwels

Over de competitie

Om de Best Young Professionals Law Top 50 samen te stellen zijn alle deelnemers uitgebreid geënquêteerd op verschillende disciplines waaronder behaalde studieresultaten, juridische successen en carrièreontwikkeling. De allerbeste juridische jonge professionals zijn vervolgens aan een interview onderworpen. Het was Guillette van Grinsven die als winnaar uit de bus rolde.

De Top 10 Law

  1. Guillette van Grinsven – Houthoff Buruma
  2. Marloes Claessens – Holland van Gijzen Advocaten
  3. Charlotte Thijssen – Kennedys
  4. Jordy Hurenkamp – Wijn & Stael Advocaten
  5. Désirée Smits – Eiffel
  6. Vivian den Bakker – Loyens & Loeff
  7. Mark van Diggelen – Allen & Overy
  8. Jack Schrijver – Baker & McKenzie
  9. Sebastiaan Witkam – Clifford Chance
  10. Jan van Zeijts – Defensie

Over de finale
De bekendmaking van de Top 10 vond op 29 juni plaats tijdens een feestelijk diner in restaurant Café de Paris in Amsterdam. Journalist Arne van der Wal sprak de finalisten toe en was onder de indruk van de prestaties van de jonge finalisten, hun motivatie en ambities.

Over de organisatie
Best Young Professionals Top 50 is een initiatief van Memory Group. Memory Group is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline activiteiten, zoals websites, publicaties en evenementen.