Jan Ortgies (Allen & Overy) uitgeroepen tot Best Young Professional Law 2015

PERSBERICHT Amsterdam, 26 juni 2015
Bekendmaking Best Young Professionals Law 2015

Jan Ortgies (29 jaar) heeft de strijd gewonnen om de titel Best Young Professional Law 2015. Daarmee verslaat deze Associate bij Allen & Overy vele andere jonge toptalenten die werkzaam zijn binnen de juridische sector. De volledige Top 50 zal vandaag worden gepubliceerd in Memory Magazine en zal tevens verschijnen op www.bestyoungprofessionals.nl. De Memory Group organiseert deze competitie voor de vijfde achtereenvolgende keer.

Over de competitie

Om de Best Young Professionals Law Top 50 samen te stellen zijn alle deelnemers uitgebreid geënquêteerd op verschillende disciplines waaronder behaalde studieresultaten, juridische successen en carrièreontwikkeling. De allerbeste juridische jonge professionals zijn vervolgens aan een interview onderworpen. Het was Jan Ortgies die als winnaar uit de bus rolde.

groepsfoto law top 50 2015

De Top 10 Law

  1. Jan OrtgiesAllen & Overy
  2. Marc PluimersOpenbaar Ministerie
  3. Dewi WalianNautaDutilh
  4. Claire van ZwamBaker & McKenzie
  5. Loes MensinkClifford Chance
  6. Erik VisserAT Osborne Legal
  7. Ida Lintel – Wijn & Stael Advocaten
  8. Anke van Holthe tot EchtenBarentsKrans
  9. Chaggai Kon – Greenberg Traurig
  10. Daniel SteinStibbe

Over de finale

De bekendmaking van de Top 10 vond op 24 juni plaats tijdens een feestelijk diner in restaurant Bo Cinq in Amsterdam. Journalist Arne van der Wal sprak de finalisten toe en was onder de indruk van de prestaties van de jonge finalisten, hun motivatie en ambities. Een dag later werd Amar Dawood (Ahold) uitgeroepen tot Best Young Professional 2015 van de corporate editie van deze competitie.

Over de organisatie

Best Young Professionals Top 50 is een initiatief van Memory Group. Memory Group is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline activiteiten, zoals websites, publicaties en evenementen.

—— Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ———-
Voor meer informatie over de competitie of een van de kandidaten kunt u terecht op www.bestyoungprofessionals.nl
Voor vragen kunt u contact opnemen via top50@memory.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *