Best Young Professionals Law 2013

Voor de derde keer op rij is Memory Magazine op zoek gegaan naar de beste juridische young professionals. Uit al dat talent hebben wij 50 high potentials geselecteerd. Onze Top 50 bestaat uit snelle carrièremakers die hebben laten zien alles in huis te hebben voor een glansrijke loopbaan.
Om te bepalen wie er een plek in deze Top 50 verdienen kregen alle deelnemers een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Naast de huidige functie werd hierin ook onder andere gevraagd naar studieresultaten, carrièrestappen en zelfontplooiing zowel tijdens de loopbaan als studietijd. Zo zijn er op basis van presentaties tot nu toe punten verdeeld over alle deelnemers.
Omdat het aantal jaren werkervaring veelal bepalend is voor het maken van promotie of dragen van verantwoordelijkheden is daar rekening mee gehouden bij het verdelen van de punten en zo ontstond er een voorlopige ranking. In deze ranking was nog niet zeker hoe de topposities verdeeld zouden worden. Vanaf nummer 17 werden de plekken wel vast opgevuld, waarvan de nummers 26 tot 50 op alfabetische volgorde terug te vinden zijn in de ranglijst.

Interview

De 16 deelnemers met het hoogste aantal punten zijn vervolgens geïnterviewd door journalist Arne van der Wal (Quote 500, Follow The Money). Hij beoordeelde deze best scorende deelnemers op bepaalde kwaliteiten. Zoals presentatie, spreekvaardigheid, ambities en drijfveren. Zijn oordeel over alle young professionals die hij gesproken heeft telde mee in de uiteindelijke verdeling van de topposities.

De Top 50

Bekijk onze Top 50 om te zien wie de Juridische High Potentials van 2013 zijn, waar ze werken en welke studie ze hebben gedaan.
Bekijk de Best Young Professionals Law Top 50 2013 »
Persbericht »
Statistieken »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *